Prenumerera

En tidningsprenumeration är en trevlig gåva till dig själv eller någon annan. En gåva som gläder hela året! Våra tidningar strävar till att dokumentera lokalsamhället och människorna som bor och verkar i bygden, alltid ur ett positivt perspektiv. Enligt oss har alla en historia värd att berättas och inget är för stort eller för litet för oss! Hjälp oss att hålla historierna om landsbygden levande genom att prenumerera. När du prenumererar på tidningen sparar du pengar och får tidningen direkt hem i postlådan.

Tidningarna utkommer med 10 nummer/år. Din prenumeration börjar från nästa nummer.

Redo att börja?

Tryck på knappen nedan för att välja prenumerationspaket och fylla i dina uppgifter. 

Vanliga frågor om prenumeration

Hur börjar jag prenumerera?

Fyll i dina uppgifter i formuläret som du hittar bakom knappen nedan. Eller kontakta vår prenumerationsansvariga Julia Sundsten på julia@kustmedia.fi eller telefonnummer

När och hur ofta kommer tidningen?

Tidningarna utkommer med 10 nummer/år. Både ByaNytt och KustNytt är månadstidningar med sommar- och juluppehåll.

Jag fick inte min tidning, vem ska jag kontakta?

Blev du som prenumerant utan tidning? Meddela oss på info@kustmedia.fi

Vilka prenumerationsalternativ finns tillgängliga?

Du kan prenumerera på papperstidningen av ByaNytt och KustNytt ett år i taget. Prenumerationen börjar från och med nästa nummer när du köpt prenumerationen. Man kan även prenumerera på ByaNytt digitalt, om du är intresserad av en digital prenumeration beställer du den via knappen här under. Kontakta oss om du har frågor!

Hur fungerar förnyandet av prenumeration?

När din prenumeration löper ut skickar vi dig en ny faktura för kommande år automatiskt. Om du inte vill fortsätta prenumerera så avbryts prenumerationen om fakturan ej betalas.

Hur kan jag ändra min prenumerationsadress?

Du kan ändra din prenumerationsadress genom att trycka på knappen nedan eller genom att kontakta Julia Sundsten på julia@kustmedia.fi eller telefonnummer

Mer frågor om prenumerationer?

Kontakta Julia

Rulla till toppen